Aulan syksy: lisää Lucia Berliniä, helvetillinen vaelluskirja, Tesla-elämäkerta, kirja faktasta ja muita kirjoja iloksi ja hyödyksi

Aulan kaunokirjaosastolla on syksyllä luvassa uutta Lucia Berliniä (Kotiinpaluu), Matt Haigia (Keskiyön kirjasto) ja Liu Cixiniä (Kuolema on ikuinen).

Kotimainen helmi on Jenna Kostetin Turun saaristoon sijoittuva tiheätunnelmainen romaani Linnuluisia. Suomalaisen kirjoittajapari A.M. Frostin agenttiromaani Kohtalokas ystävä sijoittuu välirauhan aikaan.

Kylmät väreet aiheuttaa Amerikan alkuperäisväestön identiteettiä luotaava Tommy Orangen Ei enää mitään. Kaspar Colling Nielsenin Euroopan kevät on satiiri kahden kerroksen Tanskasta.

Pian ilmestyy Paolo Giordanon kirja Tartunnan aikaan, kenties yksi ajankohtaisemmista kirjoista aikoihin. Rikoskirjallisuutta edustaa tositarina Kimmo Harjulasta, Paluu helvetistä sekä Mindhunter-sarjan toinen osa. Åsa Wikforssin Vaihtoehtoiset faktat sopii jokaiselle faktan olemuksesta kiinnostuneelle. Elämäkerta Tesla kertoo maailmanhistorian aliarvostetuimmasta nerosta.

Are Kalvön Helvetillinen vaelluskirja kertoo suosikkiharrastuksesta hervottomalla huumorilla. Kim Jon-un ja kaverit -kirjan avulla sinä voit pelastaa maapallon Trumpin, Putinin ja muiden diktaattorien päätöksiltä.

Markus Hotakainen on tehnyt ihanan tietokirjan avaruudeta lapsille, nimeltään Ihmeellinen universumi. Mikki Lishin ja Kelly Ngain Taikuuden talo kertoo neuvokkaista sisaruksista isoisän noidutussa talossa. Leigh Bardugon Saarto ja myrsky on sarjaa, josta odotellaan Netflix-sarjaa. Sarjan jatkoa on myös Neil Patrick Harrisin Taikajengi ja viekas vatsastapuhuja, Matt Haigin Totuuskeiju menee kouluun sekä Andrea Beatyn Pii Pihlaja, tutkija.

Katso koko syksyn luettelomme Issuu-muodossa.

Luettelo PDF-muodossa