Sinustako kirjailija? Katso tästä vinkkejä käsikirjoituksen lähettämiseen!

Entä jos lähettäisit meille käsikirjoituksesi?

Lähetä, kun käsikirjoituksesi on mielestäsi ihan valmis. Kirjaideoita emme valitettavasti ehdi kommentoimaan.

Laadi saatekirje, josta löytyvät yhteystietosi ja jossa kerrot hieman käsikirjoituksestasi. Lisää tämä saatekirje pdf-tiedostoon, mieluiten käsikirjoituksen alkuun (tai erilliseen tiedostoon). Tallennamme kaikki käsikirjoitukset, joten sähköpostirunkoon lähetetty teksti ei säily.

Lähetä käsikirjoitus liitetiedostona rtf- tai pdf-muodossa osoitteeseen kasikirjoitukset@aulakustannus.fi (huomaa uusi osoite).
Latauslinkkejä emme tietoturvasyistä käsittele.

Otamme vastaan kaikenlaisia tietokirja- ja romaanikäsikirjoituksia. Pyrimme vastaamaan jossain vaiheessa kaikille, mutta kuten isoillakin, vastaamisessa saattaa kestää. Se voi olla myös merkki siitä, että harkitsemme käsikirjoitustasi.

Onnea matkaan!