Kasvien älykkyyden ekspertin Stefano Mancuson luento “Green intelligence – the vegetal way to cognition” 15.5. klo 13:30

 

STEFANO MANCUSO SUOMESSA 15.-16.5.

Ovatko kasvit älyllisiä olentoja? Mitä voimme oppia niiltä? Kasveja elää kaikissa maapallon olosuhteissa ja ympäristöissä, mutta emme yleensä ajattele niiden olevan älykkäitä olentoja. Vastikään ilmestyneessä yleistajuisessa Loistavat kasvit -tietokirjassaan italialainen kasvineurobiologi Stefano Mancuso osoittaa, että kasveilla on lukemattomia aisteja ja kykyjä, ja että ne ovat tietoisia ympäristöstään.

Kirjailija, keksijä ja Firenzen yliopiston professori Stefano Mancuso pitää huippukiinnostavan yleisöluennonGreen Intelligence – the vegetal way to cognition” Kaisaniemen Kasvitieteellisessä museossa ma 15.5. klo 13:30.  TERVETULOA!

Kasvimuseorakennuksen Nylander-sali, Unioninkatu 44, Helsinki.

 

Tagged